Παροχή αγροτικών συμβουλών

Υπηρεσίες > Παροχή αγροτικών συμβουλών

Παροχή αγροτικών συμβουλών | Εκτροφή, εκτροφεία σαλιγκαριών, Εμπόριο, Θερμοκήπια, Εναλλακτικές καλλιέργειες - Αττική, Αθήνα - Παιανία, Ελλάδα

Όλο και περισσότερο αυξάνεται το ενδιαφέρον του κόσμου για επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, με τις προϋποθέσεις να είναι εξαιρετικές λόγω του ιδανικού κλίματος και του εύφορου εδαφικού πόρου που διαθέτει η Ελλάδα. Κάτι τέτοιο θα αποτελέσει όχημα ανάπτυξης για την χώρα μας γιατί είναι από τους λίγους κλάδους που παραδοσιακά μπορούν να συνεισφέρουν στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Για να επιτευχθεί αυτό και να φτάσουμε στην παραγωγή προϊόντων ποιοτικών και ανταγωνιστικών, που είναι το ζητούμενο, θα πρέπει να γίνει σωστός σχεδιασμός και προσεγμένη υλοποίηση από ανθρώπους υπεύθυνους και εξειδικευμένους στα συγκεκριμένα αντικείμενα.


Παροχή αγροτικών συμβουλών | Εκτροφή, εκτροφεία σαλιγκαριών, Εμπόριο, Θερμοκήπια, Εναλλακτικές καλλιέργειες - Αττική, Αθήνα - Παιανία, Ελλάδα

Η εταιρία «AGRISNAILS» διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις που προέρχονται κυρίως από τις εφαρμογές που έχει αναπτύξει η ίδια και για λογαριασμό της στην πρωτογενή παραγωγή. Επαγγελματίες αγρότες που θέλουν να στραφούν σε νέους κλάδους ή να βελτιώσουν την υπάρχουσα παραγωγή, ιδιώτες επενδυτές που θέλουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα και όλοι όσοι θέλουν απλές αλλά και σύνθετες συμβουλές στην αξιοποίηση των εκτάσεων τους, μπορούν να απευθύνονται στα έμπειρα στελέχη της εταιρίας και να οργανώσουν μαζί τους την μεθοδολογία και τον τρόπο δράσης, με στόχο την ανάπτυξη και την μεγιστοποίηση της παραγωγής με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.